İşimiz HİZMET, Gücümüz ESNAF

İSTANBUL TAKSİCİLER ESNAF ODASI VE BİRLEŞİK TAKSİ ŞOFÖRLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ, ZEYTİN DALI HAREKATI'NA DESTEK İÇİN TÜRK KIZILAYI'NA KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Birleşik Taksi Şoförleri Derneği'nin öncülüğünde "Vatan için canımızı asker için kanımızı veririz" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında taksi sürücüleri, Kadıköy İskele Meydanı'ndaki Kızılay'ın kan bağışı tırına gelerek kan verdi.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin çetin uğraşlar verdiği ve ülkemizin bekası için gece gündüz demeden zor kış şartlarında yürüttüğü operasyon ve harekatlarda İstanbul Taksiciler Esnaf Odası olarak vatan millet sevdasına katkı sağlama ve dikkat çekme adına ‘Asker için kanımızı, vatan için canımızı  veririz’ adı altında yapılan kan verme kampanyasına destek verdik.

Kan bağışı kampanyasına vatandaşlar da destek verdi.