Haber Merkezi

ITEO > Haber Merkezi

Haber Merkezi

Haber Merkezi bünyesinde 2012 yılında hayata geçirilen bu sistem sayesinde hem taksicilere yönelik geçmişte sıkça yanan gasp olayları yok denecek kadar azaldı hem de taksilerde unutulan eşyaların sahiplerine ulaştırılmasında büyük mesafe katedildi, hizmet kalitesinin artması sağlandı.

Vatandaşlarımız ve taksi şoförleri Haber Merkezi’ne 7/24 ulaşabilmekte; şikayet, öneri, kayıp eşya gibi bildirimlerde bulunabilmektedir. Unutulan eşyaların hangi araçta olduğu Sarı Teknoloji sayesinde belirlenerek sahiplerine ulaştırılmakta, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası sunduğu bu hizmetle sektörüne öncülük etmektedir.

Compare List
Get A Quote

Başkandan Mesaj

Değerli Arkadaşlar, Saygıdeğer Esnafımız

Yönetim kurulu olarak , vakif oldugumuz sorunlar icin çözüm odaklı yeni komisyonlar kurarak yeni donemde daha hızlı sonuc almaya devam edeceğiz. Pandemi sürecine rağmen esnafımızı ve duraklarımızı yalnız bırakmayarak yönetim kurulumuzla ve saha mudurumuzla beraber sık sık ziyaretler yaparak sizlerinde destegiyle sorunlara çözüm olduk.Üyelerimizle beraber her gün büyüyen değer kazanan bir Esnaf Odası olduk.Göreve geldiğimiz günden itibaren İstanbul un farklı yerlerinde, siyasi parti temsilcileri, stk örgütleri muhtarlarımız, duraklarımız, esnaflarımız, vatandaşlarımız ve bu meslekten ekmegini kazanan yol arkadaşlarımızla buluştuk.
close-link

Şikayet, öneri ve isteklerinizi bize iletebilirsiniz.